UUTTA LASTENMUSIIKKIA!

Kuuntele meidän musiikkia

painamalla spotify kuvaa

 

ROBIN REKKU & JEKKUORKESTERI
Uutta ja iloista lastenmusiikkia!


Robin Rekku & Jekkuorkesteri soittaa svengaavaa lastenmusiikkia joka soveltuu koko perheelle. Me räätälöimme ohjelmamme sopivaksi kaikenikäisille lapsille ja kokoamme konsertin jossa on vauhdikkaita sekä rauhallisempia hetkiä. Lapset saavat osallistua aktiivisesti laulun, liikkumisen sekä rytmiikan kautta. Mikään tilaisuus ei ole liian pieni tai suuri.

Robin Rekku & Jekkuorkesteri julkaisi albumin nimeltä ”Hundar och katter” keväällä 2012, sekä albumin nimeltä "Med dunder & brak" syksyllä 2013. Keväällä 2014 ilmestyi ensimmäinen suomenkielinen levy, nimeltään "Kaikki mukaan hyppimään"

Vastakirjoitettu musiikki sekoittaa kasvatuksellista sanomaa sekä huumoria. Robin Rekku painottaakin että on hyvä tuoda esiin tärkeä sanoma hauskalla tavalla. Tämä musikaalinen elämys keskittyy koiriin sekä kissoihin. Jotkut meistä ovat koiria, toiset kissoja. Me olemme kaikki erilaisia, mutta yhtä arvokkaita.

Robin Rekku & Jekkuorkesteri esiintyy useimmiten duona; Robin Hund & Bob Katti. Käytännössä tämä tarkoittaa kahta laulajaa sekä yhtä kitaristia. Pojilla on kuitenkin mukanaan PA-laitteet ja loput orkesterista löytyvät kovalevyltä (joka myös on mukana). On toki myös mahdollista tilata Robin Rekkua & Bob Kattia oikean orkesterin kera, jos näin haluaa. Etenkin tällöin orkesteri ilahtuu!

Robin Rekkua esittää Tomas Järvinen ja Bob Kattia esittää Henrik Strang. Tomas on koulutukseltaan YH Kulttuurituottaja, taidehallinnon maisteri ja työskentelee toiminnanjohtajana nuorisoliitossa nimeltään Finlands Svenska Ungdomsförbund. Henrik on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, ja työskentelee luokanopettajana sekä muusikkona. Kummatkin ovat työskennelleet musiikin parissa jo 20 vuotta.

Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat uunituoretta musiikkia lastenjuhliisi!

TAUSTATIETOA
Robin Rekku on ylpeä sukunimestään. Mutta pienenä poikana häntä usein kiusattiin hänen nimensä takia. Muut lapset kysyivät esimerkiksi missä hänen häntänsä on. Aivan kuin hän olisi ollut oikea koira. Kaikki muuttui kun hän tapasi hänen hyvän ystävänsä Bob Katti. Vihdoinkin löytyi joku samankaltainen. Rekku ja Katti. Yhdessä pojat ovat nyt tutkimusmatkalla suuressa maailmassa, ja laulavat kokemuksistaan. Koiranelämää – mutta hauskaa sellaista!